1-on-1 Containertransport Container aflæsning Transportkørsel Presseningsbiler Tanktransport Aflæsning Tanktransport Natfoto Bil på vejen

Transport

Brdr. Jensens Godstransport A/S tager sig gerne af mange forskellige slags transporter. Med baggrund i mange års erfaring og en meget kompetent medarbejderstab, sikrer vi altid høj kvalitet og service ved enhver opgave.

Tanktransport

Vi tilbyder alle former for transport med syrefaste tankvogne til flydende affaldsprodukter o. lign. Derudover råder firmaet over en tankcontainer, som kan placeres og tømmes efter behov.

Containertransport

Vi tilbyder udlejning af affaldscontainere til industri, håndværkere og private. I forbindelse med langtidsudlejning udarbejdes et specifikt tilbud med udgangspunkt i kundens behov.

Presenningstransport

Vi har mange års erfaring indenfor transport af gods i lukkede biler.
Vi kan løse de fleste opgaver, også farliggods iht. ADR, inden for transport med presenningstrailere eller forvogn/hænger både indlands og export.

Du er altid velkommen til at kontakte os for din specifikke opgave, så vi sammen kan finde frem til, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at løse din transportopgave.